خبرهای ویژه

» آموزش آشپزی » آموزش تهیه کوفته تنوری و سیب زمینی خوشمزه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۳ - ۱۶:۲۴

 کد خبر: 25419
 11 بازدید
 دیدگاه‌ها برای آموزش تهیه کوفته تنوری و سیب زمینی خوشمزه بسته هستند

آموزش تهیه کوفته تنوری و سیب زمینی خوشمزه

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته آموزش تهیه کوفته تنوری و سیب زمینی خوشمزه میتواند برای شما مفید باشد. آموزش تهیه کوفته تنوری و سیب زمینی خوشمزه  تعلیم تهیه کوفته تنوری لذیذ و بی مانند را بهمراه سیب زمینی برای شما علاقه مندان داریم که میتوانید برای یک ناهار لذیذ آن را درست کنید. کوفته یک […]

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته آموزش تهیه کوفته تنوری و سیب زمینی خوشمزه میتواند برای شما مفید باشد.

آموزش تهیه کوفته تنوری و سیب زمینی خوشمزه 

تعلیم تهیه کوفته تنوری لذیذ و بی مانند را بهمراه سیب زمینی برای شما علاقه مندان داریم که میتوانید برای یک ناهار لذیذ آن را درست کنید. کوفته یک غذای پرطرفدار هست که نوع تنوری آن علی الخصوص وقتی با سیب زمینی همراه شود, بی مانند هست.

 

مواد ضروری;

سیب زمینی; ۲ شماره
پیاز; ۱ شماره
گوشت گوساله «چرخ کرده»; ۴۰۰ گرم
برگ جعفری «ریز خرد شده»; ۱ مشت
گوجه گیلاسی; ۱ مشت
سیر «له شده»; ۲ حبه
نمک; به مقدار ضروری
فلفل سیاه «پودر شده»; ۱ قاشق چای خوری
زیره «پودر شده»; ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین; ۱ قاشق چای خوری
پودر کاری; ۲ قاشق چای خوری
پودر سوخاری; ۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی; ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز; ۲ شماره
آب لیمو ترش; به مقدار ضروری

 

طرز تهیه

۱. ابتدا پیاز را رنده کنید.

 

۲. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.

 

۳. پودر سوخاری, زیره پودر شده, پودر کاری, فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.

 

۴. سیر له شده را اضافه کنید.

 

۵. برگ جعفری خرد شده را اضافه کنید.

 

۶. چند قطره آب لیمو ترش و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

 

۷. این مخلوط را به مواد بیفزایید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را ورز دهید.

 

۸. گلوله های کوچکی از مواد جدا کنید و به مد نظر شکل دهید و در ظرف فر بچینید.

برای شما نیز جالب است؟  آموزش تهیه لقمه های فاهیتا خوشمزه و محشر

 

۹. سیب زمینی ها را پوست کنده و برش دهید و لابلای کوفته ها بچینید.

 

۱۰. فلفل سبزها را خرد کنید و روی مواد قرار دهید.

 

۱۱. گوجه گیلاسی ها را اضافه کنید.

 

۱۲. رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی آب رقیق کنید و روی مواد بریزید. روی مواد کمی نمک بپاشید. ظرف را در فر از قبلی گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰ درجه فارنهایت» قرار دهید تا کوفتهِ ها بپزند و سیب زمینی ها نرم شوند, سپس سرو کنید.

 

 

از قبیل در بیشتر مواقع امیدواریم از خواندن آموزش تهیه کوفته تنوری و سیب زمینی خوشمزه لذت برده باشید. برای کمک به افزایش سایت میتوانید “سیرداغ” را به دوستان خود معرفی کنید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آموزش آشپزی
تبلیغات