خبرهای ویژه

» آموزش آشپزی » آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۱۳ - ۱۹:۰۵

 کد خبر: 19598
 15 بازدید
 دیدگاه‌ها برای آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی بسته هستند

آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی میتواند برای شما مفید باشد. آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی  طرز تهیه خورش محلی خوشمزه کرمانشاهی با اسم خورش خلال را برای شما داریم که بسیار خوشمزه هست و حاوی مواد مغذی نیز می باشد. خورش خلال کرمانشاه از آلبوم دستورغذایی های محلی […]

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی میتواند برای شما مفید باشد.

آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی 

طرز تهیه خورش محلی خوشمزه کرمانشاهی با اسم خورش خلال را برای شما داریم که بسیار خوشمزه هست و حاوی مواد مغذی نیز می باشد. خورش خلال کرمانشاه از آلبوم دستورغذایی های محلی هست که ما، طرز تهیه آن را برای شما گردآوری کرده ایم.

 

این خورش از غذا های پرطرفدار استان کرمانشاه هست که آن را برای بیشتر مراسم خود می پزند. این خورش مشابهت بسیاری به خورش قیمه دارد، مثلا به جای سیب زمینی سرخ کرده از خلال بادام در آن سود گیری می‌شود. خورشتان نباید خیلی آبدار باشد؛ تحت این شرایط شعله گاز را چندان کنید تا آب اضافه تبخیر شود.

 

مواد ضروری:
روغن به میزان ضروری
پیاز ۱ عدد
گوشت ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان ضروری
خلال بادام ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان ضروری
فلفل سیاه به میزان ضروری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

۱-در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

 

۲-گوشت را به آن اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد، تفت دهید. رب گوجه فرنگی و کمی زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

 

۳- ۲ لیوان آب روی آنها بریزید و برای ۶۰ دقیقه تا گوشت بطور کلی پخته و مغز پخت شود، بپزید.

برای شما نیز جالب است؟  آموزش درست کردن آش رشته خوشمزه برای افطار

 

۴-خلال بادام، زعفران دم کرده، چوب دارچین و در صورت علاقه لیمو عمانی را اضافه کنید و برای۳۰ دقیقه بپزید تا خلال ها نرم شوند.

 

۵- بالاخره زرشک را به خورش اضافه کنید، به آن نمک و فلفل بزنید. در صورت علاقه میتوانید در این قسمت کار گلاب را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

۶- برای سرو چوب دارچین را از خورش خارج کنید، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج میل کنید.

 

نکاتی در باب تهیه ی خورش خلال کرمانشاه:

۱- پیاز را خلالی خرد کنید.

 

۲- از گوشت گوسفندی سود گیری کنید. آن را ریز خرد کنید.

 

۳- اگر از خلال بادام تازه سود گیری میکنید نیازی نیست که انها را خیس کنید، اگر اینطور نباشد آنها را برای ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید و بعد برای خوش رنگ شدن برای حدود ۵ دقیقه در زعفران دم کرده خیس کنید.

 

۴- زرشک را پاک کرده و بشویید.

 

۵- سود گیری از لیمو عمانی و گلاب در این دستور اختیاری هست.

 

 

از قبیل در بیشتر مواقع امیدواریم از خواندن آموزش درست خورش خلال خوشمزه کرمانشاهی لذت برده باشید. برای کمک به افزایش سایت میتوانید “سیرداغ” را به دوستان خود معرفی کنید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آموزش آشپزی
تبلیغات