خبرهای ویژه

» آموزش آشپزی » شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۰ - ۱۰:۵۸

 کد خبر: 24944
 12 بازدید
 دیدگاه‌ها برای شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار بسته هستند

شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار میتواند برای شما مفید باشد. شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار  تعلیم تصحیح کردن دلمه های لذیذ و محشر را برای شما داریم که میتوانید در وعده های ناهار و شام انها را درست کنید. در این جا طرز تهیه سه نوع […]

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار میتواند برای شما مفید باشد.

شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار 

تعلیم تصحیح کردن دلمه های لذیذ و محشر را برای شما داریم که میتوانید در وعده های ناهار و شام انها را درست کنید. در این جا طرز تهیه سه نوع دلمه لذیذ را تعلیم داده ایم.دلمه یک غذایِ لذیذ و سنتی هست که معمولاً همراه با غذا های دیگر در مهمانی ها حاضر می شود. در این جا طرز تهیه سه نوع دلمه لذیذ را تعلیم داده ایم.

 

بادمجان شکم پر

مواد ضروری;

بادنجان دلمه ای; ۲ شماره
سیر «ریز خرد شده»; ۱ حبه
آب لیمو سنگی; نصف یک شماره
بلغور گندم «پخته»; ۱ پیمانه
گوجه فرنگی; ۳ شماره
زیتون «خرد شده»; ۱۰ شماره
برگ جعفری «خرد شده»; ۲ قاشق سوپ خوری
برگ نعناع «خرد شده»; ۵ شماره
پوست رنده شده لیمو سنگی; ۱ قاشق چای خوری
رب انار; ۱ قاشق سوپ خوری
سرکه سیب; ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون; یک چهارم پیمانه
نمک; به مقدار ضروری
فلفل قرمز «پودر شده»; به مقدار ضروری
زیره «پودر شده»; به مقدار ضروری
ماست; ۲ قاشق سوپ خوری

شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه;

۱. بادنجان ها را بدون اینکه پوست آنها را جدا کنید حدود ۳۰ دقیقه در فر از قبلی گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد «۴۰۰ درجه فارنهایت» قرار دهید.

 

۲. سیر, آب لیمو سنگی و نمک را با هم مخلوط کنید. بادنجان های کباب شده را از فر خارج کرده و پوست و اندکی از گوشت یک طرف هر یک از آنها را جدا کنید.

برای شما نیز جالب است؟  طرز تهیه خوراک گردن خوشمزه و محشر

 

۳. مخلوط سیر را به روی قسمت پوست کنده بادنجان ها بمالید. یک شماره از گوجه فرنگی ها را رنده کرده و با بلغور پخته مخلوط کنید و حدود ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

 

۴. ۲ شماره گوجه فرنگی مانده را پوست کنده و نگینی خرد کنید.

 

۵. زیتون, برگ جعفری, برگ نعناع, پوست رنده شده لیمو ترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. رب انار, سرکه سیب, روغن زیتون, نمک, فلفل قرمز و دسته را اضافه و مخلوط کنید.

 

۶. مخلوط بلغور و گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید. این مخلوط را روی بادنجان ها بریزید.

 

۷. یک قاشق سوپ خوری ماست روی هر بادنجان قرار دهید و سرو کنید.

 

دلمه گوجه فرنگی

میزان سرو; ۸ الی ۱۰ نفر

 

مواد ضروری;

گوجه فرنگی درشت; ۸ الی ۱۰ شماره
بادنجان «نگینی خرد شده»; ۴ شماره
روغن زیتون; یک دوم پیمانه + ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز «ریز خرد شده»; ۱ شماره
سیر «ریز خرد شده»; ۴ حبه
فلفل قرمز «ریز خرد شده»; ۲ شماره
نمک; ۱ قاشق چای خوری

شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه;

۱. بادنجان ها را نگینی خرد کنید و در یک دوم پیمانه روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شوند.

 

۲. سپس آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن فراوانی شان کشیده شود.

 

۳. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش دهید و داخل آنها را با توجه با قاشق خالی کنید کنار بگذارید.

 

۴. ظرف فر را با یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون چرب کنید و گوجه فرنگی ها را در داخل آن بچینید.

برای شما نیز جالب است؟  طرز تهیه پای همبرگر و سوسیس خوشمزه

 

۵. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز, سیر, فلفل قرمز و فلفل سبز ریز خرد شده را تقریبا ۵ دقیقه در آن تفت دهید

 

۶. نمک و گوشت داخل گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

۷. پس از چند دقیقه بادنجان سرخ شده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید.

 

۸. اجازه دهید مواد خنک شود.

 

۹. داخل گوجه فرنگی ها را با این مخلوط پر کنید و قسمت های رویی گوجه فرنگی ها را روی آنها بگذارید. ظرف را حدود ۳۰ دقیقه در فر از قبلی گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰ درجه فارنهایت» قرار دهید تا گوجه فرنگی ها بپزند. سپس سرو کنید.

 

دلمه قارچ و سیب زمینی

میزان سرو; ۴ الی ۶ نفر

 

مواد ضروری;

سیب زمینی; ۱ کیلوگرم
تخم مرغ; ۱ شماره
آرد; یک دوم پیمانه
نمک; به مقدار ضروری
فلفل سیاه «پودر شده»; ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه; به مقدار ضروری
روغن; به مقدار ضروری

 

مواد ضروری میانی;

قارچ «خرد شده»; ۳۰۰ گرم
روغن; ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز «ریز خرد شده»; ۱ شماره
شبت «خرد شده»; به مقدار ضروری
نمک; به مقدار ضروری
فلفل سیاه «پودر شده»; به مقدار ضروری

شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه;

۱. ابتدا برای تهیه مواد میانی, روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک, فلفل سیاه و اندکی شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید

برای شما نیز جالب است؟  بهترین و زیباترین تزیینات برنج ویژه مهمانی

 

۲. سیب زمینی ها را در آب بپزید, سپس پوست آنها را بگیرید, له کنید.

 

۳. تخم مرغ, آرد, نمک, فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط انتشار یافته جدا کنید و وسطِ هر یک اندکی از مواد میانی قرار دهید و مجدد آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

 

 

از قبیل در بیشتر مواقع امیدواریم از خواندن شیوه تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار لذت برده باشید. برای کمک به افزایش سایت میتوانید “سیرداغ” را به دوستان خود معرفی کنید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آموزش آشپزی
تبلیغات