خبرهای ویژه

» دانستنی ها » صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۱۵ - ۶:۴۸

 کد خبر: 24505
 27 بازدید
 دیدگاه‌ها برای صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید بسته هستند

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

اگر به مطالب علمی علاقه مندید، خواندن نوشته”صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید” به شما توصیه میکنیم. صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید وقتی بین قفسه های فروشگاه میچرخید همون چیزی رو بر می دارید که ظاهرش نظرتون رو جلب میکنه. با اینحال آیا واقعا اینکار درستیه؟ هیچگاه ظاهر […]

اگر به مطالب علمی علاقه مندید، خواندن نوشته”صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید” به شما توصیه میکنیم.

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

وقتی بین قفسه های فروشگاه میچرخید همون چیزی رو بر می دارید که ظاهرش نظرتون رو جلب میکنه. با اینحال آیا واقعا اینکار درستیه؟ هیچگاه ظاهر غذایی ها مزه و تندرست بودنشون رو تضمین نمیکنه. بعد از خوندن این مقاله تصمیم می‌گیرید غذاهایی رو تهیه کنید که تندرست هستن نه قشنگ.

 

پنیر سخت

لحظه خرید پنیر به رنگ, حفره ها و بافت پنیر توجه کنید. این‌ها باید بطور کلی متحدالشکل باشند و هیچ پوسته سفیدی روی پنیر وجود نداشته باشد. اگر بعد از اینکه کمی پنیر را فشرده کردید به حالت شروع برنگشت یعنی نباید آن را سود گیری کنید.

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

گوشت

گوشت تازه صورتی هست نه قرمز کم رنگ یا حتی قهوه ای. رگه های چربی هم باید درخشان و روشن باشند. یک گوشت تازه و مفید هم به حالت شروع برمیگردد و به دست ها نمی چسبد.

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

پودر قهوه

قهوه های ارزان مطمئنا قهوه های خوبی نیستند. در چنین موقعیتی ممکن هست مزه آنها با قهوه های گرانقیمت یکی باشد. قهوه های مفید هرگز در شیشه های پلاستیکی نگه داری نمیشوند حتی در ظروف شیشه ای یا فلزی فروخته میشوند. به برترین تاریخ مصرف آن هم توجه کنید که نباید اکثر از ۱۸ ماه باشد.

 

عسل

عسل طبیعی شفاف و یک رنگ هست. یک عسل با کیفیت بسیار شیرین و عطر مخصوصی دارد. یک قطره عسل بین انگشت ها بریزید اگر زود جذب پوست شد کیفیت خوبی دارد.

برای شما نیز جالب است؟  کشف 17 راز باستانی چشمگیر تاریخ

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

بستنی

همه ی وقت مواد تشکیل دهنده بستنی را بخوانید. معمولاً بستنی هایی که مزه توت فرنگی یا آلبالو دارند طبیعی نیستند. پس بستنی های آجیلی گزینه کنید. بستنی های یخی هم به ندرت از مواد طبیعی درست می‌شوند.

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

شکلات

اول از همه ی به مواد تشکیل دهنده شکلات توجه کنید. به هر میزان فهرست مواد کوتاه تر باشد بهتر هست. یک شکلات مفید باید حاوی کاکائو باشد هر ماده دیگری علامت مصنوعی بودن آن هست. به علاوه از طرف دیگر شکلاتی انتخاب کنید که روغن کاکائو داشته باشد نه روغن سبزی ها.

 

ماهی

ماهی های تازه چشم های واضح و مشخصی دارند. چشم های برجسته و تار نمایش دهنده کهنه بودن ماهی هست. آبشش های ماهی باید قرمز یا در مواردی صورتی باشد.

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

نان

نان تازه هرگز نباید سفت باشد پس قبلی از خرید در فروشگاه به آن دست بزنید. نان های بسته بندی شده یقیناً اکثر تازه بمانند با اینحال طعمشان را از دست میدهند.

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

ژلاتین

ژلاتین از پوست, تاندون, رباط و یا استخوان گاو و ماهی درست میشود.

صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید

 

 

در بیشتر مواقع میتوانید مطالب علمی مثل نوشته صنایع غذایی و اسراری که نمی خواهند شما بدانید را در سیرداغ بخوانید و به دوستان خود معرفی کنید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : دانستنی ها
تبلیغات