خبرهای ویژه

» آموزش آشپزی » معرفی بهترین شیوه آشپزی برای پختن قارچ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۱۱ - ۰:۵۶

 کد خبر: 19235
 13 بازدید

معرفی بهترین شیوه آشپزی برای پختن قارچ

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته معرفی بهترین شیوه آشپزی برای پختن قارچ میتواند برای شما مفید باشد. معرفی بهترین شیوه آشپزی برای پختن قارچ  قارچ یکی از پرمصرف ترین و پرفروش ترین مواد خوراکی هست که با انواع و اقسام غذاها بصورت مخلوط نیز طبخ میگردد. قارچ روشهای پخت متفاوتی نیز دارد. قارچ یکی از […]

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته معرفی بهترین شیوه آشپزی برای پختن قارچ میتواند برای شما مفید باشد.

معرفی بهترین شیوه آشپزی برای پختن قارچ 

قارچ یکی از پرمصرف ترین و پرفروش ترین مواد خوراکی هست که با انواع و اقسام غذاها بصورت مخلوط نیز طبخ میگردد. قارچ روشهای پخت متفاوتی نیز دارد. قارچ یکی از سبزیجاتی هست که خواص بسیاری برای بدن دارد. برای از بین نرفتن خواص قارچ باید بدانید که برترین شیوه پخت قارچ کدام هست؟

 

برترین طرز پخت قارچ
کارشناسان اسپانیایی می گویند که برترین شیوه برای پخت قارچ سود گیری از مایکروویو یا کباب کردن آن هست. کارشناسان تغذیه و سلامت به این نتیجه رسیده اند که کباب یا مایکروویو کردن قارچ دلیل حفظ تعداد فراوانی از مواد آنتی اکسیدان آن میشود با اینحال آب پز یا سرخ کردن قارچ این مواد آنتی‌اکسیدان را کاهش می دهد.

 

آنتی‌اکسیدان‌ها موادی میباشند که سلول ها را در طرف دیگر مواد شیمیایی زیان آور نگهداری می کنند و مانع از مریضی هایی مانند سرطان و مریضی های قلبی می‌شوند.

 

چه موادی در قارچ می باشد؟
قارچ حاوی پروتئین «و اسیدهای آمینه ضروری»، فیبر و ویتامین‌های فراوانی مانند ب، ث، د و ای هست و چربی و کالری اندکی دارد. در این مطالعه که در نشریه علوم غذا و تغذیه پخش شده کارشناسان خاصیت خوراکی چهار نوع قارچ را قبلی و بعد از پخت با هم مقایسه کرده‌اند.

 

برترین راه برای اینکه ویتامین و خاصیت خوراکی سبزیجات حفظ شود، این هست که لحظه پخت کوتاه باشد. اگر سبزیجات را آب‌پز میکنید از حداقل آب ممکن سود گیری کنید

برای شما نیز جالب است؟  آموزش درست کردن محلبی توت فرنگی خوشمزه

 

سرخ کردن قارچ
سرخ کردن قارچ دلیل میشود آنتی‌اکسیدان، پروتئین و کربوهیدرات آن در روغن از بین برود و ارزش خوراکی آن کم شود با وجود این که قارچ خوشمزه تر می شود.

 

آب پز کردن قارچ
آب‌ پز کردن هم مقدار فراوانی از آنتی اکسیدان و پروتئین قارچ را از بین میبرد. کارشناسان فکر میکنند دلیل این هست که این مواد وارد آبی می‌شوند که قارچ در آن پخته شده هست.گرچه کارشناسان اسپانیایی متوجه شدند آب‌پز کردن دلیل گسترش گلوکان می شود، ماده‌ای که در قارچ‌ها یافت می شود و ممکن هست در پیشگیری از مریضی‌های قلبی موثر باشد.

 

یک قانون کلی
 به نوشته سیرداق برترین راه برای اینکه ویتامین و خاصیت خوراکی سبزیجات حفظ شود، این هست که لحظه پخت کوتاه باشد. اگر سبزیجات را آب‌پز می کنید از حداقل آب ممکن سود گیری کنید. به همین دلیل هست که کارشناسان مایکروویو را راهی خوبی برای پخت قارچ دیده‌اند، چون مواد مغذی خود را در آب و روغن از دست نمیدهد.

 

کباب کردن قارچ
با اینکه پخت سبزیجات با روغن دلیل می شود خاصیت آن کم شود با اینحال کباب کردن قارچ با اندکی روغن دلیل گسترش آنتی اکسیدان‌ها می شود. اگر از روغن زیتون برای اینکار سود گیری کنید اسیدهای چرب آن اکثر خواهد شد بدون اینکه کالری آن اکثر شود.

 

 

از قبیل در بیشتر مواقع امیدواریم از خواندن معرفی بهترین شیوه آشپزی برای پختن قارچ لذت برده باشید. برای کمک به افزایش سایت میتوانید “سیرداغ” را به دوستان خود معرفی کنید.

برای شما نیز جالب است؟  آموزش درست کردن خورش گردو خوشمزه

برچسب ها : , ,
دسته بندی : آموزش آشپزی
ارسال دیدگاه

تبلیغات