خبرهای ویژه

» آموزش آشپزی » نکات مهم پیرامون پختن سبزیجات برای کدبانو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۱۲ - ۲۱:۰۳

 کد خبر: 19504
 12 بازدید

نکات مهم پیرامون پختن سبزیجات برای کدبانو

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته نکات مهم پیرامون پختن سبزیجات برای کدبانو میتواند برای شما مفید باشد. نکات مهم درمورد پختن سبزیجات برای کدبانو  به شما شیوه هایی را معرفی می‌کنیم که درمورد پختن سبزیجات میتواند به کمتان آید، می‌دانیم که سبزی ها بخش مهمی از غذا های روزمره کدبانو را شامل می‌شوند. آیا سبزیجات […]

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته نکات مهم پیرامون پختن سبزیجات برای کدبانو میتواند برای شما مفید باشد.

نکات مهم درمورد پختن سبزیجات برای کدبانو 

به شما شیوه هایی را معرفی می‌کنیم که درمورد پختن سبزیجات میتواند به کمتان آید، می‌دانیم که سبزی ها بخش مهمی از غذا های روزمره کدبانو را شامل می‌شوند. آیا سبزیجات بخارپز شما هم پلاسیده و خمیر میشود؟ درست هست این موضوع برای خیلی ها ممکن هست بیفتد

 

با اینحال باید در اینجا این خبر خوب را به شما بگوییم که با این توصیه ها میتوانید مانند آشپزهای حرفه ای سبزی ها را بپزید. تنها کافی هست اشتباهاتی که در اینجا شرح داده شده هست را تکرار نکنید.

 

خرد کردن سبزیجات به طرز غیر یکسان

میتوانید سبزیجات متفاوتی مانند فلفل، هویج، کدو و قارچ را با هم بپزید با اینحال به شرطی که انها را به یک اندازه خرد کرده باشید. چون تحت این شرایط سبزی ها یک اندازه می پزند.

 

سرخ کردن سبزیجات در حرارت نامناسب

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

لحظه سرخ کردن سبزیجات این رقم معجزه آسا را به دلیل بسپارید: ۴۰۰ درجه فارنهایت. دمای کمتر دلیل می‌شود سبزیجات به خوبی سرخ و برشته نشوند. ممکن است این درجه به نظر چندان بیاید با اینحال اگر بخواهید سبزیجات بطور کلی برشته شوند باید از این دما سود گیری کنید.

 

جوشاندن سبزیجات

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

دلیل اینکه کلم بروکلی آب پز شده شماهیچوقت به سبزی و تردی کلم های رستوران نیست این هست که آنها را بلانچ نمی‌کنید. بلانچ کردن به این شکل هست که ابتدا سبزیجات را در آب جوش نیم پز میکنید و فورا در آب یخ فرو می‌کنید تا شادابی و رنگ و روی خود را از دست ندهند. سپس میتوانید آنها را در فریزر نگه دارید تا تازه بمانند و هر بار که خواستید سرو کنید تنها کافی هست که چندین ثانیه آنها را در تاوه گرم کنید.

برای شما نیز جالب است؟  طرز تهیه مقلوبه ته چین خوشمزه و محشر

 

دیر چاشنی زدن به سبزیجات

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

اگر به مارچوبه ها فورا قبلی از خوردنشان نمک بزنید آن طعم و مزه مطلوب را نخواهد داشت. از این جهت بهتر هست به هر میزان زودتر زمانی که آنها را سرخ میکنید یا می پزید چاشنی بزنید.

 

سود گیری از روغن چندان

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

 به نوشته سیرداق سبزیجات لحظه پخت آب را جذب می‌کنند. از این جهت به هر میزان در تاوه باشد را به خود جذب می‌کنند که روغن هم شامل این موارد میشود. لحظه پخت سبزیجات تنها چند قطره روغن به آن اضافه کنید. سبزیجات لحظه پخت آب پس می‌دهند و تاوه را مرطوب می‌کنند تا چیزی به آن نچسبد.

 

سود گیری نکردن از تمام گیاه

نکات مهم درباره پختن سبزیجات برای کدبانو

ساقه های گل کلم را دور نریزید چون از انها میتوانید برای درست کردن پوره گل کلم سود گیری کنید. ته مانده های سبزیجات برای سوپ و خورش هم به کار می‌آیند پس هیچ دلیلی برای دور ریختن آنها نیست.

 

 

از قبیل در بیشتر مواقع امیدواریم از خواندن نکات مهم پیرامون پختن سبزیجات برای کدبانو لذت برده باشید. برای کمک به افزایش سایت میتوانید “سیرداغ” را به دوستان خود معرفی کنید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آموزش آشپزی
ارسال دیدگاه

تبلیغات