خبرهای ویژه

» آموزش آشپزی » پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و پرطرفدار

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۲ - ۱۱:۳۶

 کد خبر: 27520
 11 بازدید
 دیدگاه‌ها برای پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و پرطرفدار بسته هستند

پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و پرطرفدار

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و پرطرفدار میتواند برای شما مفید باشد. پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و پرطرفدار  اگر برای یک ناهار لذیذ و پرطرفدار دنبال یک حکم تهیه میگردید ما به شما پاستای صدفی شکم پر را پیش نهاد می‌دهیم. این غذا یک غذای لذیذ و شیک و […]

اگر به آشپزی علاقه دارید نوشته پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و پرطرفدار میتواند برای شما مفید باشد.

پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و پرطرفدار 

اگر برای یک ناهار لذیذ و پرطرفدار دنبال یک حکم تهیه میگردید ما به شما پاستای صدفی شکم پر را پیش نهاد می‌دهیم. این غذا یک غذای لذیذ و شیک و خوب مهمونی, علی الخصوص جشن تولد کوچولوها هست.

 

میزان سرو; ۴ الی ۶ نفر

مواد ضروری;

پاستای صدفی «درشت»; ۲۵ شماره
کره; یک دوم پیمانه
خامه پر چرب; ۱ پیمانه
پنیر پارمزان «رنده شده»; یک و سه چهارم پیمانه
سینه مرغ پخته «بدون پوست و استخوان»; ۴۵۰ گرم
پنیر ریکوتا; یک و یک دوم پیمانه
پنیر ماتزرلا «رنده شده»; ۱ پیمانه
تخم مرغ; ۱ شماره
نمک; به مقدار ضروری
فلفل سیاه «پودر شده»; به مقدار ضروری
برگ ریحان تازه «درشت خرد شده»; به مقدار ضروری
برگ جعفری «درشت خرد شده»; به مقدار ضروری

 

طرز تهیه;

۱. ابتدا پاستا را مطابق دستورکار روی بسته آن بپزید تا نرم شود. برای تهیه سس آلفردو, کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. خامه را به آن اضافه کنید. وقتی که خامه شروع به جوشیدن کرد, ظرف را از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

 

به آن اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. پنیر ماتزرلا و یک پیمانه پنیر پارمزان مانده را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. یک سوم پیمانه از این مخلوط را کنار قرار داده و بقیه را با پنیر ریکوتا, تخم مرغ, نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

برای شما نیز جالب است؟  آموزش درست کردن پرده پلو غذای خوشمزه

 

۲. سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و اضافه و مخلوط کنید. نیمی از سس آلفردو را کف یک ظرف فر به ابعاد ۲۲×۳۲ سانتی متری بریزید. داخل پاستاهای صدفی را با مخلوط مرغ پر کنید و به روش یک لایه در ظرف فر بچینید. سس آلفردوی مانده را روی آن ها بریزید و یک سوم پیمانه مخلوط پنیر کنار قرار داده شده

 

را روی انها بپاشید و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبلی گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰ درجه فارنهایت» قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. در صورت علاقه روی پاستاها را با برگ ریحان و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید.

 

 

از قبیل در بیشتر مواقع امیدواریم از خواندن پاستا صدفی شکم پر خوشمزه و پرطرفدار لذت برده باشید. برای کمک به افزایش سایت میتوانید “سیرداغ” را به دوستان خود معرفی کنید.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آموزش آشپزی
تبلیغات